Tuo mittapisteitä tiedostosta
Toiminnon avulla voi tuoda mittapisteitä piirustukseen koordinaattilistauksesta, jossa on koordinaattien lisäksi pistenumero ja koodi (ei pakollinen). Tiedoston muoto on tekstitiedosto, jossa on riveittäin pilkulla erotetut tiedot:

Pistenumero, X, Y, H, koodi

Tuo mittapisteitä toiminnolla voi tehdä samoja valintoja kuin Tee mittapisteitä- toiminnossa. Koodilistan avulla voidaan tehdä mittapisteiden piirtoasetukset helpommin. Mittapisteiden piirustusasetukset voidaan määrittää muokattavan koodilistan avulla. Mittapisteen koodilla voidaan määrittää käytettävä symboli ja muut asetukset.

Voidaan valita tuodaanko mittapisteet millimetri- tai metripohjaiseen piirustukseen. Ohjelma muuntaa koordinaatiston maanmittauskoordinaatistosta cad-kordinaatistoon (X,Y->Y,X).

Tekstitiedosto on toistaiseksi ainoa tiedostomuoto, jolla mittapisteitä voi tuoda piirustukseen. Tiedoston voi luoda helposti monilla tekstieditoreilla ja taulukkolaskentaohjelmilla. Useat eri mittausohjelmat ja mittalaitteet tuottavat samanmuotoista tiedostoa tai niillä on usein mahdollista muuntaa koordinaattititiedot tekstitiedostoksi. Tämän tiedostomuodon paras ominaisuus on yksinkertaisuus ja helppo luettavuus sekä muokattavuus missä tahansa tekstieditorissa.